Hus & hage

Bøndenes Innkjøpslag SA er din totalleverandør til hus & hage

Hus & hage

Vår lange erfaring fra landbruket gir deg de beste rådene innen etablering og vedlikehold av din hage.

Følg linkene under for å få gode råd om både gjødsling, plantevern, bekjempelse av mose og vedlikehold av din gressplen.

Bøndenes Innkjøpslag BA selger godkjente plantevernmidler og gir deg god veiledning om bruk. Komplett utvalg innen gjødslingsprodukter til hage, fra fullgjødsel til hønsegjødsel. Vi gir deg de beste rådene for en flott mosefri plen.
shutterstock_294133898

Gjødsel

Plenen har bruk for næringsstoffer for å vokse seg tett, sterk og motstandsdyktig overfor ugress, slitasje og tørre perioder. Mose og ugress er langt mer nøysomme planter enn gress. Derfor er det viktigste rådet for å sikre en frodig gressvekst, at du gjødsler riktig.
shutterstock_140536009

Kalking av plen og hage

Hensikten med kalking er å heve jordas pH-verdi. Ofte er det unødvendig. Vi får ofte tips og gode råd om å kalke plenen hvert år, særlig fra ivrige kalkprodusenter og -leverandører. Ofte er det nok kalk i jorda fra før, og pH-verdien trenger ikke å økes.
 
shutterstock_314604215

Plantevern i hagen

Hva må man være på utkikk etter av skadegjørere i hagen og hvordan bekjemper man disse. Hvordan blir en kvitt ugress.

Ta kontakt med oss for hvilke midler du har behov for. Vi gir også gode råd om dosering.
shutterstock_492673888

Bekjempelse av mose i gressplen

Strø-lett Mosefjerner brukes mot mose i plen og annen gressmark. Mosefjerner skader normalt ikke gressplantene, men visse gressarter kan kortvarig mørkfarges etter behandlingen.

Hus & hage

Bøndenes innkjøpslag sa er din totalleverandør til hus & hage. Vår lange erfaring fra landbruket gir deg de beste rådene innen etablering og vedlikehold av din hage. 

Landbruk

Gode betingelser til  landbruket. Bøndenes Innkjøpslag SA fortsetter som den forhandleren som har størst økning i salg av driftsmidler til landbruket.